23 Ağustos 2017 Çarşamba

Microsoft Yaz Okulu 18. Gün


Merhaba, bugün çok yorgun geçti çünkü projelerimizle tamamen ilgilendiğimiz ilk gündü.  😮 😲 😵

Sabah ilk konuşmacı Microsoft Türkiyeden Hasret Soysaldı 😀 😃 😄. Hasret hanım bizlerin geçirdiğimiz bir ay içerisinde bizlere yardım eden çok değerli insanlardan birisi. Ayrıca Hasret gibi Sercan,Şehnaz ve Yiğit'de bizlere bu süreçte çok yardımcı oldular. Hepsine çok teşekkür ediyorum.



Hasret sabahki konuşmasında bizlerin sorularını yanıtladı, bizlere MSP programından ve Microsofttun yeni mezunara yönelik olan MACH programından bahsetti.


Daha sonra biz tüm gün projelerimizle uğraştık. Emrah Uslu hocamız projelerimizde bizlere yardımcı olmak için aramızdaydı. Gerçekten benimde projemde hata aldığım bir çok yerde yardımcı oldu. 



Öğleden sonra ise Koray Kocabaş hocamız bizlerin sorularını yanıtladı. Koray Kocabaş ve tüm gün bizlerle olan Emrah Uslu hocalarıma bizlere verdikleri destek için teşekkür ediyorum.



Akşamki son oturuma kadar beynimiz yana yana kod yazdık 💀 ☠️ 👽 .


Bugünün son konuşmacısı ise Microsoft Genel Müdür Yardımcısı Levent Erkan bizlerleydi. Levent beyin konuşmasını dinlemek çok keyifliydi. İlginç bir kariyer yolculuğu yapmıştı. Amerikada yıllarca önemli rollerde görev yaptıktan sonra Türkiyede kendi şirketini açmış sonrada Türkiyenin çeşitli yerlerinde iş yapmış ve yaşadığı bu deneyimleri bize aktardı. Bu keyifli konuşma için Levent Erkanada çok teşekkür ederim.

Evet yazının sonuna geldin, umarım okurken keyif almışsındır. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere ✋

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder