18 Ağustos 2017 Cuma

Microsoft Yaz Okulu 15. Gün


Merhaba, öncelikle bugün bizim için çok süpriz bir gün oldu diyebilirim. 🤣

Sabah ilk konuşmayı General Mobile Türkiye Genel Müdürü olan Canan Özsoy bizlerleydi. Kendisi diş hekimliğinden uzanıp dünyanın önemli markalarında önemli görevler üstlenen hayat hikayesini bizlerle paylaştı. Gerçekten Canan hanımı dinlemek çok keyifliydi. 👏

Daha sonra MVP olan Emrah Uslu hocamız bizlerleydi. Emrah hoca bizlere MicroServices eğitimi verdi. Sorunlarımızı çözmemizde bizlere yardımcı oldu. 

Emrah hocamızdan sonra bugün proje sunumlarımızı yaptık. Öğleden sonrada sürdü. Proje sunumlarımızdan sonra 1,5 saat projelerimizle ilgilendik.

Vee büyük süpriz bizleri bekliyordu. Bu süpriz için Hasret Soysal'a çok teşekkür ederim. Gerçekten bu yaz okuluna çağırılması gereken insanların arasında o'da vardı.Kendisi şuan Amerikadaki işlerinden dolayı bizzat gelemedi ama canlı yayınla bizlerle beraber oldu.

Evet çok merak ettiğiniz o kişi Barış Özcan. Kendisi Youtuber & Hikaye Anlatıcısı ve bir Dijital Reklam Ajansının sahibi. Ama onu sevenler onun youtube'daki birbirinden güzel videoları kendi üslubuyla anlatması. Gerçekten soru sormakta heyecanlanan arkadaşlarımız oldu. Şöyle söylemeliyim o kadar Ceo, Genel Müdür geldi gitti ama biz Barış abimizi gördüğümüzde sevindiğimiz kadar şaşırmışdıkda. Dolu dolu geçen çok güzel bir sohbet geçirdik.

Tekrar bugün için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 👏 


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder