17 Ağustos 2017 Perşembe

Microsoft Yaz Okulu 14. Gün



Yaz okulunun 14. günününde sonuna geldik 😕 🙁 ☹️


Bugün birbirinden önemli konuklarla beraber olduk. Her geçen gün finale doğru yaklaşıyoruz ve yaz okuluna katılan bütün herkes buradan gittikten sonra bu ortamı çok özlüyecek diye düşünüyorum.


Bu sabah ilk konuşmacı Akbank Ceo'su Hakan Binbaşgil bizlerleydi. Kendisi gerçekten çok tecrübeli, gençlere fırsat veren bir insan. Bizlere seçtiğimiz mesleğin önemini, teknolojinin gelişiminden,bankacılıktan bahsetti. 

Ayrıca Akbankta tersine mentörlük uygulaması gibi yenilikçi uygulamaların olduğundanda bahsetti. Bankacılık alanındaki teknolojilere Fintech açısından startuplarla çalıştıklarınıda bizlerle paylaştı.

Daha sonra Xamarin Gold Partner olan Mobilist firmasından Ufuk Arslan bizlere Xamarin & Devopsu anlattı. Çok faydalı bir sunum olduğunu söyleyebilirim.

Öğleden sonraki sessionda JavaScript sunumunu yapmak üzere Selçuk Ermaya hocamız bizimleydi. Kendisi Full Stack Developerin önemindende bahsetti 😂. Selçuk hocamız demo olarak JavaScript framework'lerinden Vue.Js ile bize Instagram benzeri bir örnek yaptı.

Günün son konuşmasını ise Bilgi Üniversitesinde öğretim üyesi Fatoş Karahasan bizlerleydi. Fatoş hocamız sektörde önemli pozisyonlarda görev yapmış Dijital Pazarlama alanındada dersler vermektedir. Bizlerede çok faydalı bir sunum yaptı.

Gün sonunda yine değerli konuşmacılardan çok faydalandık. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere 🖐

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder