7 Ağustos 2017 Pazartesi

Microsoft Yaz Okulu 6. Gün


Yaz Okulunun 6. günüde yine dolu dolu geçti 😀

Geçen haftada birbirinden değerli konuşmacılardan harika bilgiler öğrenme fırsatımız olmuştu. Bir çoğuyla tanışma fırsatı yakaladık. Bu hafta ise ilk konuşmacı Microsoft Türkiye GMY Cavit Yantaç‘ın sunumuyla başladı.

Bizlere hayat hikayesinden önemli bölümler aktardı. Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Amerika’ya gidiş serüvenini, işletme bölümünden sonra finans konularına olan ilgisi ve hiç beklemediği anda MBA sırasında aldığı SQL dersi ile hayatının nasıl değiştiğini kendisinden dinledik.

Microsoft ile tanışma hikayesinden de bahsetti. İlk başladığı ekipten ekip liderliğine, daha sonra genel müdür yardımcılığına olan yolculuğunu da dinleme fırsatı yakaladık.

Bu harika sunumun ardından Visual Studio MVP’si Yiğit Özaksüt‘ten Xamarin eğitimi aldık. En temel konulardan başlayarak ileri seviyeye kadar Xamarin yazdık.

Daha sonra eskiden Apple gibi büyük bir şirkette çalışmış ve şu an IMG Pro kurucusu Serhan Uslubaş‘ın sunumunu dinledik. 6 sene boyunca Image Processing alanında çalıştığı Apple serüvenindeki tecrübelerini bizlere aktardı. 

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere 🙌

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder