25 Ağustos 2017 Cuma

Microsoft Yaz Okulu 20. Gün (FİNAL)


Veee büyük final. O muhteşem gün geldi çattı. Evet bugün bir ayı tamamlamış olduk. Bugün buruk ama bir o kadar dolu dolu geçen mükemmel bir gün oldu.😀 😃 😄 😁 😆

Sabah ilk olarak jüri karşısına çıkacak projeler sunumlarını yaptılar. Behice Funda ve İbrahim Kıvanç hocalarımız sunumlardan sonra projeler hakkında feedback vererek jüri karşısına daha iyi hazırlanmalarını sağladılar.


Arkadaşlarımız sunumlarına gerçekten çok iyi hazırlanmışlardı. Bütün projeler birbirinden güzeldi.👏



Daha sonra saat 11.30 gibi jüriler geldi. Jüri üyeleri Microsoft,Google,İTÜ Çekirdek,Kollektif House ve adını sayamadığım bir çok önemli sektörden jüri üyeleri geldi.Sunumlar başladı. Jüri üyeleri sunumları dinledikten sonra arkadaşlarımıza önemli sorular sordu. Daha sonra dereceye girenlerin belirlenmesi adına ara verildi.

Aradan sonra projeleri açıklamanın zamanın gelmişti. Ve jüri özel ödülü Batıkan Coşkuna, ikincilikleri Furkan Bozdağ ve İbrahim Bavli paylaştı. Yaz Okulu proje birincisi ise Fatih Sinan Bir oldu. Bütün arkadaşlarımızın emeklerine sağlık. Hepsinin projesi çok iyiydi.

Daha sonra öğle yemeği için ara verdik. Öğle yemeğinden sonra herkes artık son saatler olduğu için birçok fotoğraf çektirdi video kaydı aldı. Gerçekten bu ortamı çok özleyeceğiz. Behice Funda ve İbrahim Kıvanç hocamız bizlere sertifikalarımızı verdi. 


Vee daha sonra bir Yaz Okulu klasiği pasta kesme kısmına geldi. Herkes fotoğrafın bir yerinde gözükmek için bir savaş verdi diyebilirim.😂 Yine herkes birbirleriyle fotoğraf çektirdi. Sonra vedalaşmalar yapıldı.😟 😕 🙁 ☹️


Şunu söylemek istiyorum. Bu yaz okulunda emeği geçen herkese teşekkür ederim. 

Öncelikle Cavit Yantaç,Behice Funda,İbrahim Kıvanç olmak üzere Hasrete,Sercana,Yiğite çok teşekkür ederim. Daha sonra yaz okulunda tanıştığım bütün arkadaşlarıma buradan sesleniyorum iyiki sizleri tanımışım umarım bundan sonrada görüşme fırsatı yakalarız.


Son olarak Microsoft Yaz Okulundan sonraki düşüncelerimi yazacağım bir yazı olacak. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere 👐🏻 🙌🏻 👏🏻

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder