31 Temmuz 2017 Pazartesi

Microsoft Yaz Okulu 1. Gün


İlk günün ilk konuşmacısı olarak Microsoft Türkiye’de Audience Marketing Lead görevini gerçekleştiren Behice Funda San ve Technical Evangelist olan İbrahim Kıvanç‘ın sunumuyla başladı. Açık Akademi Yaz Okulu boyunca daha önce nelerin yapıldığı ve bizleri nelerin beklediği hakkında bilgi aldık.
Bu güzel sunumun ardından Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu‘dan ilham verici kendi kariyer öyküsünü dinledik.Son olarak Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Kerem Onar‘ın hayat hikayesini, Microsoft ile tanışana kadar geçirdiği süre içerisinde edindiği tecrübelerini bizlere aktardı.
[ Konuşmaların ardından öğle yemeği için herkes kendi isminin yazılı olduğu grup ile beraber yemek yiyecekti. Her gün farklı bir grupla yemek yiyerek bu değerli 20 gün sonunda herkesle yemek yeme,sohbet etme fırsatı doğmuştu. ] 👏
Gün sonunda İbrahim Kıvanç‘tan sunumlarımızı değerlendirirken eksik yönlerimizi göstererek geliştirmemiz için oldukça faydalı tavsiyeler dinledik.
Günün sonunda iyiki buradaymış hissi hem bende hemde bütün arkadaşlarımda vardı. Geride kalan 19 günü umarım çok iyi değerlendiririz. 😃

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder