9 Ağustos 2017 Çarşamba

Microsoft Yaz Okulu 8. Gün



Sizlere muheteşem bir günün özetinin özetini geçmeye çalışacağım 😀 😃 💪🏻😄 😁 😆

Bu sabah ilk konuşmacımız Danone Genel Müdürü Gamze Çuhadaroğlu‘nun “Kurumsal İyilik” konuşması ile güne başladık. Gerçekçi, samimi bir amaç belirterek topluma, çevreye daha yararlı olabilmemiz yönünde çok güzel tavsiyeler aldık. 


Daha sonra Microsoft MVP ünvanını taşıyan değerli hocalarımızdan Koray Kocabaş‘ın Big Data eğitimine başladık. Şirketinizi değerli kılan datalardır. Azure ve Big Data üzerinde detaylı bilgi aldık. Çok faydalı bir eğitim aldığımıza inanıyorum 👨‍🚀

Daha sonra yine çok iyi bir konuşmacı bizler için sahnedeydi. Fütüristler Derneği kurucularından Ufuk Tarhan‘ın konuşması başladı.Dünyadaki 500 kişinin arasından 5 türkün içinde ve dünya fütüristleri arasında tek kadın olan kişiymiş. İlham verici bir kişiliği vardı. Çok faydalandık.

Bir şeyden her şeyi, her şeyden bir şeyi bilin.
IT sektörünün en başarılı iş kadınlarından olması ve teknolojiye farklı bir açıdan bakması gerçekten harikaydı. Geleceği bizler şekillendireceğiz sevgili okurum, hepimiz. Gelecek için bize verdiği en önemli tavsiyelerden biri paylaşımcı, bozguncu ve kodcu olun yönündeydi.

Birgünün sonunda faydalı bir gün oldu. Hem teknik açıdan hemde dünyada teknolojinin konumu geleceği açısından çok güzel bir gün oldu. 👍🏻 👊🏻

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder